duminică, 3 aprilie 2011

Secta Martorii lui Iehova


Comerciantul american  Carol Russel, in  anul 1872 intemeiaza secta ''studentilor in Biblie ''. Intemeiza revista ''Turnul de Veghe''. Russel moare in tren mergind spre California,iar averea a lasat-o sectei.
Urmasul lui ,marele capitalist I.N.Rutheford a fost magistrat,scriitor,aventurier de vocatie,spion.El  face cea mai   mare profetie mincinoasa :Cine nu moare pina la anul1925,nu va muri niciodata.
In anul1931 secta se numeste ''Martorii lui Ievoha''.La romani cel mai mare propagandist a fost Ion B. Sima un roman cre a trait in America ,care pina la urma paraseste secta din cauza unor neintelegeri,care aveau la baza bani ,necinste si inselatorie.
In vederea ''venirii lui Hristos''un oarecare Raicon infiinteaza linga Targu Mures ''un rai''.Raicon a ramas cu  cistigul din aceasta excrocherie,iar adeptii  lui cu paguba baneasca .Ei predica si canta.
Ce cred Iehovistii?1Imparatia de 1000 de ani(Mileniul) a celor neprihaniti.Raiul cu femei cu parul tuns scurt,mincare,bautura si distractii.Raiul este aici jos in lume.
2 Secta este autoritatea suprema.
3 Statul si institutiile sunt de la satana trebuiesc combatute.
4Perfectiunea tehniciieste opera raului a diavolului trebuie distrusa.
5Libertatea omului este deplina autoritatea nu poate face nimic.
6 Sufletul este viata ,iar viata este muritoare .Numai cei alesi inviaza ca o binefacere a lui Dumnezeu.
7Nu exista o viata  ''dincolo'' .
8La ''a doua venire''Dumnezeu va restabili lucrurile in faza lor creaturala.
9 Toti credinciosii sunt egaliin har.Preotia trebuie inlaturata.
10 Nu exista Sfinta Treime.Sfintul Duh este o energie a lui Dumnezeu.
11 Hristos a fost o simpla creatura a lui Dumnezeu .A fost  om si a murit ca orice om,pentru todeauna.
12 Nu exista nici un fel  de sarbatoare.
13 Oamenii nu trebuie sa se organizeze in stat;sa traiasca liberi.
Toti predicatorii din Romania sunt certareti .Raiul iehovist este aici jos,probabil ca si raiul comunistilor atei.Omul care nu traieste viata ortodoxa ,cade in curvie,ucidere,nepasare,iar diavolul il duce la secta baptista.Dar nu se multumeste aici,ci merge la penticostali si de aici mai departe la iehovisti la  urma acest om nu mai crede in nimic.Merge din prapastie in prapastie iar dupa aceea la iad .
Sectarii sunt egoisti ,mindri,zic ca numai ei se mintuiesc .Feriti-va de ei pentru a nu ajunge la iad .
Invăţăturile de credinţă abătute de la adevărul revelat, deşi unora li se pare că aceste învăţături nu se împotrivesc mântuirii, sânt departe de calea mântuirii: "multe căi i se par bune omului,
dar la capătul lor încep căile morţii" (Pild. 16,25).

nr bune omului,